- YURT DIŞI OTURUM VE GÖÇMENLİK DANIŞMANLIĞI -

Kanadalılar Yeni Göçmenlere Olumlu Bakıyor

Kaanda Göçmenleri

EKSPER’İ TAKİP EDİN

Twitter
Facebook

Kamu Düzeni Araştırma Enstitüsü’nün (IRPP) Kasım 2010′da yaptığı anket çalışmasının sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklandı.

Araştırma sonucunda, Kanada Hükümeti’nin son yıllarda yüksek sayılarda göçmen kabul ediyor olmasının,  Kanadalılar tarafından olumlu karşılandığı ve desteklendiği ortaya kondu.

Tüm dünyayı etkileyen ekonomik duraklamalar, doğal afetler ve terör saldırılarına rağmen Kanada Hükümeti her yıl kabul ettiği göçmen sayısında bir kısıtlamaya gitmedi.

Kanadalılar’ın büyük çoğunluğu yeni göçmenlerin, hem ekonomik güç anlamında hem de kültür çeşitliliğinin sürdürülebilir olması anlamında Kanada’ya fayda sağladığını düşünüyor.
Kaynak : IRPP

Göçmen kabulünde her yıl hedeflenen sayı yaklaşık 250.000  yeni göçmendir. Ancak yıllık başvuruların çok daha fazla sayıda olması sebebiyle Kanada Hükümeti zaman içerisinde başvuru koşullarını zorlaştırmaktadır. Güncel kanunlar çerçevesinde Kanada göçmenlik başvurusuna uygun durumda olup olmadığınızı öğrenmek için ücretsiz ön değerlendirme formumuzu doldurabilirsiniz.

HİZMETLERİMİZ