- YURT DIŞI OTURUM VE GÖÇMENLİK DANIŞMANLIĞI -

ÇALIŞANLAR İÇİN KANADA GÖÇMENLİK BAŞVURUSU

Vasıflı Çalışanlar için Kanada Göçmenlik Başvurusu

EKSPER’İ TAKİP EDİN

Twitter
Facebook

VASIFLI ÇALIŞANLAR İÇİN KANADA GÖÇMENLİK BAŞVURUSU GENEL BİLGİLERİ

- Kanada’da bir işverenin yanında çalışmak üzere yapılan göçmenlik başvuruları, bölgesel göçmenlik kategorileriyle beraber 20′den fazla kategori içinden uygun olunan herhangi bir kategori üzerinden gerçekleştirilebilir. Kategoriler farklı olsa da sağlanan göçmenlik hakkı hepsinde aynıdır.

- Temel olarak tüm başvuru kategorileri eğitim düzeyi, yabancı dil bilgisi, sahip olunan meslek ve yıl bazında iş deneyimlerine dayanan puanlama sistemlerinden oluşur. Nitelikleri uygun olan kişiler için göçmen olabilmek şansa bağlı değildir.

- Evli veya ciddi bir ilişki içerisinde olan kişiler için, eşlerden birinin niteliklerinin göçmenlik kriterlerini karşılaması, diğer eş ve çocukların da ana başvuranla beraber Kanada vatandaşlarının sahip olduğu tüm haklara kavuşmasına olanak sağlar.

- Kanada’ya göç etmenin, hayatınızda alacağınız en önemli kararlardan biri olduğunun bilincindeyiz. Kanada göçmenlik sistemindeki engin deneyimlerimize dayanarak, ve konusunda uzman ekibimizle beraber, niteliklerinizin hangi kategoriler üzerinden bir başvuru yapmaya uygun olduğuna veya neler yapılır ise uygun olabileceğine yönelik kişisel ön değerlendirmenizi ücretsiz olarak size sunabiliriz. ÜCRETSİZ BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ.

Ücretsiz bireysel başvuru formunu eksiksiz doldurmanızı müteakiben başvurunuz mümkün olan en kısa süre üçerisinde uzman kadromuz tarafından değerlendirilecektir.

HİZMETLERİMİZ